snowboard training

METTS snowboard team **NIEUW**

 

Sinds kort is METTS begonnen met een maandelijks trainingen op zondagochtend in Snowworld Landgraaf. De trainingen zijn geschikt voor gevorderde snowboarders. Ook wordt er aandacht besteed aan het wedstrijdspecifieke gedeelte waarin je leert je zelf te verbeteren als atleet.

De trainingen starten rond 9:00 uur en duurt 4 tot 6 uur, dus wees fit! Data zijn te vinden in de agenda, maar word je lid dan wordt je natuurlijk persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Kosten:

10 rittenkaart: €299,95

5 rittenkaart: €170,-

 

Neem contact op met METTS voor meer info en voorwaarden.

 

Snowboard training

 

Huur METTS in voor privé-, groeps-, team- of lerarentrainingen! Trainingen worden in de sneeuw gegeven in binnen- en buitenland voor zowel beginners als gevorderden.

 

Ook snowboarders die zich hebben gespecialiseerd in een discipline kunnen zich melden voor coaching. Zij zullen niet alleen in het snowboarden gecoacht worden, maar in alles wat een atleet nodig heeft om door te breken naar de top!

 

METTS trainingen bevatten altijd een video analyse zodat je ook zelf ziet wat goed gaat en wat er kan worden verbeterd. Zo wordt snowboarden alleen maar leuker!

 

Benieuwd naar wat jij nog kan leren? Neem contact op met METTS voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Blijf op de hoogte van METTS nieuws en de progressie van atleten!

LIKE de METTS Facebook en volg METTS op Instagram