ski en snb onderhoud

Waxen en Slijpen

Het belag (de onderkant) heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit zorgt voor bescherming, betere glijprestaties en grip in ijzige omstandigheden. Goed onderhouden materiaal zorgt dus voor meer controle op de piste, minder beschadiging aan het belag, meer snelheid op 'glijstukken', grip op ijzige pistes en langer plezier van je materiaal.

ski en snowboard service uden en omgeving

Prijzen (indicaties*)

Materiaal onderhoud

Kleine beurt**

 • ski's:...................€25,-
 • snowboard:........€20,-

Grote beurt***:

 • Ski's:...................€35,-
 • Snowboard:........€30,-

  Haal / breng service per km: €0,25****


  *METTS geeft graag eerlijk advies en kan dit het beste bij het zien van de ski's of snowboard. Soms moet er meer of minder gebeuren dan staat beschreven.


  **Kleine beurt

  - Verwijderen roest en bramen van kanten

  - Schoon borstelen

  - Waxen

  - Krabben

  - Borstelen


  ***Grote beurt

  - Kleine beurt 

  - Slijpen kanten (evt in gewenste hoek)


  ****Haal-Breng Service

  Je materiaal wordt opgehaald en gebracht vóór dat je op wintersport gaat. Bij deze service wordt er 0,25ct per gereden kilometer gerekend.

  ski service Uden, Schaijk, Nistelrode, Oss

  VOLG mettsonderhoud nu op INSTA

  Handmatig waxen en slijpen


  METTS waxt en slijpt handmatig wat ervoor zorgt dat je materiaal krijgt wat het werkelijk nodig heeft. Door handmatig te waxen weet je zeker dat je op de juiste temperatuur waxt zodat de poriën in het belag de meeste wax opnemen. Roestplekken en bramen op de kanten worden verwijderd zonder dat heel de kant daar onder lijdt. Ook met handmatig slijpen, slijt de kant minimaal en dat zorgt voor langer glijplezier met jou oude vertrouwde lat(ten).